Wins of fortune

Wins of Fortune videoslot is absoluut een originele gokkast. Soms kom je thema’s tegen die je al vaker gezien hebt. Dit is bij deze gokkast absoluut niet het geval. Dit spel heeft namelijk een thema die we niet overal tegenkomen. Het spel bevat een soort zelfbedachte superhelden die proberen je geld te redden en te winnen. Dit gebeurt allemaal op de achtergrond van een Chinese vallei. Kortom een hele bijzondere combinatie waarbij het uiteindelijk om één ding draait en dat is winnen.

wins of fortune videoslot screenshot

Unieke opzet van rollen

Normaal gesproken heeft een videoslot vijf rollen met drie rijen waarop winnende combinaties ontstaan op gemiddeld 30 winlijnen. Bij Wins of Fortune hebben ze basis regels helemaal overhoop gehaald. Er zijn nog steeds vijf rollen, maar de rijen zijn niet standaard drie rijen breed. De eerste twee rollen wel, maar daarna zijn er twee rollen met vier rijen en één met vijf rijen aan symbolen. Door deze unieke opzet zijn er 259 verschillende manieren om te winnen. Er wordt dus niet met standaard winlijnen gewerkt waarop je een winnende combinatie moet maken. De minimale inzet per spin is € 0,20 en de maximale is € 100. Ons advies is om voor minimaal € 1 per spin te gaan om het maximale uit het spel te halen.

Speciale features maken het spel af

Uiteindelijk draait het om één ding en dat is winnen. Winnen wordt je extra makkelijk gemaakt door speciale features aan het spel toe te voegen. Wij hebben ze alle speciale features voor je uitgezocht:

  • Re-spin op elke winnende combinatie – Je krijgt bij deze gokkast standaard een re-spin als je een winnende combinatie maakt. Door de re-spin neemt je kans om te winnen toe.
  • Super re-spin – Lukt het je om 4 keer achter elkaar te winnen met een re-spin? Dan activeer je de super re-spin. Bij de super re-spin blijven de winnende combinaties vast staan. Alleen de losse symbolen veranderen om zo nog meer kans te maken om te winnen. De super re-spin blijft ook door spinnen tot er geen winnende combinaties meer zijn.
  • Wild – Het Wild symbool is een soort joker in het spel en vervangt alle andere symbolen in het spel. Handig als je er net één tekort komt om te winnen.

Ga met deze superhelden op jacht naar de winst

Met onze Quickspin free spins bonus kan je samen met een paar superhelden op jacht naar de winst. Je hoeft niet eens een euro in te zetten om een poging te wagen een winnende combinatie te maken. Ga dus mee op jacht en probeer de winst te pakken bij deze superhelden gokkast.