Treasure Island

Ga jij graag op zoek naar verborgen schatten? Dan hebben wij de ideale Quickspin gokkast voor je gevonden. De Treasure Island videoslot is een spel waarbij het echt draait om het vinden van mysterieuze schatten. Als een echte piraat betreed je een schip waarmee je op zoek gaat naar de schatten die zijn achtergelaten in de oceaan. Wie weet lukt het jouw wel om de echte grote schatten te vinden en een leuk geldbedrag bij te schrijven op je account.

treasure island videoslot screenshot

Eenvoudig opgezet

Verwacht geen ingewikkelde constructies, maar een gokkast die eenvoudig is opgezet met vijf rollen en drie rijen. In het spel zijn 40 winlijen, maar hier hoef je verder niet over na te denken. Je kan de lijnen namelijk niet instellen en je speelt standaard met alle lijnen. De minimale inzet in het spel is € 0,50 per ronde en de maximale inzet € 200. Door je inzet per lijn te verhogen kan je nog meer schatten vinden en geld winnen. De basis symbolen in het spel passen  thuis in het piraten thema. Er zijn piraten, schatkisten en kompassen in het spel te vinden die je naar de schat brengen. Met een RTP van 97% vallen er ook genoeg schatten naar beneden op de verschillende rollen in het spel.

Bonus features verhogen je winkans

De bonus features zorgen er natuurlijk voor dat je de echte schatten kan vinden in het spel. Er zitten een flink aantal van dit soort bonussen in het spel verwerkt. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar je op moet letten bij Treasure Island.

  • Schatkist – De schatkist is een Wild symbool. Dit is een soort joker in het spel en vervangt alle andere symbolen in het spel behalve scatter symbolen. De schatkist bezit regelmatig een complete rij, waardoor je kans maakt op meerdere winnende combinaties.
  • Kompas – Het kompas is een scatter symbool. Als je er hier drie van combineert maak je kans op free spins, een geldbedrag of je activeert automatisch de treasure hunt bonus.
  • Piraten aanval – Deze bonus wordt geactiveerd bij twee Wild symbolen met het TNT barrel logo erop. In deze modus schiet het schip kanonskogels af. Als een kanonskogel een TNT logo raakt explodeert het vat en landen er meerdere Wild symbolen in het spel. Een geëxplodeerd TNT vat kan meerdere symbolen vervangen en zo diverse winnende combinaties maken. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • Island Hop bonus – Als je free spins wint met de schatkist, dan kan je er vlak voor de Island Hop bonus ontvangen. Je krijgt hierbij een paar eilanden te zien waar je op kan klikken. Het eiland waar je op klikt levert je direct een prijs op. Dit kan speelgeld zijn of extra free spins.
  • Extra wild symbolen tijdens de free spins – Tijdens de free spins modus kunnen de piraten veranderen in extra Wild symbolen. Je maakt zo nog meer kans op een winnende combinatie.
  • Treasure hunt – Bij drie scatter symbolen kan je de treasure hunt modus activeren. Hierbij krijg je een schatkaart te zien met vijf rode kruizen. Bij deze kruizen kan je gaan grafen en direct een bedrag winnen.

Ontdek alle bonussen in Treasure Hunt

Ben je dankzij de bonus features nieuwsgierig geworden? Test het spel nu zelf uit door een nieuw account aan te maken bij een Quickspin casino. Als beloning ontvang je direct free spins om het spel gratis uit te proberen. Je weet zo meteen of deze gokkast iets voor je is!