Titan Thunder

Titan Thunder videoslot is gebaseerd op de Griekse mythologie. Maak kennis met de Titanen uit de Griekse oudheid en probeer de strijdt aan te gaan om de winst. Regelmatig wordt je beloond met special effects als je een gokje waagt op deze videoslot. De special effects geven je het idee dat de goden de baas zijn geworden over de gokkast. Dit maakt het extra spannend of de goden vandaag met je zijn of helaas tegen je.

titan thunder videoslot screenshot

De basis van het spel

De basis wijkt iets af van een standaard gokkast. Er zijn vijf rollen met vier rijen in plaats van de standaard drie rijen. Dit zorgt er wel voor dat je extra kansen hebt om te winnen. In tegenstelling tot andere gokkasten heeft wel Titan Thunder vaste winlijnen. Je kan dus niet bepalen met welke lijn je wel of niet speelt. Er zijn in totaal vijftig winlijnen, waardoor je minimale inzet meteen € 0,50 per ronde is. Doordat je geen keuzes hoeft te maken qua winlijnen is het spel zelfs voor een beginnende speler eenvoudig om te spelen.

Speciale symbolen zorgen voor bonus features en extra winst

De standaard symbolen bestaan vooral uit stenen die je kan verzamelen voor een winnende combinatie. Maar er zijn ook nog speciale symbolen die bonussen kunnen activeren. Deze kunnen ervoor zorgen dat je sneller een winnende combinatie maakt of dat je nog meer geld wint. Wij hebben de speciale symbolen voor je op een rijtje gezet:

  • Gouden Wild symbool – Dit is een joker in het spel en kan alle andere symbolen vervangen. Ideaal als je net één symbool mist voor de winnende combinatie.
  • De Titanen – Er zijn vijf titanen die het spel flink op hun kop kunnen zetten. Elke titaan bezit een eigen element en laat de gokkast verkleuren. Elke titaan heeft z’n eigen bonus die ze activeren. Daarbij krijg je er nog een zesde rol bij. Hierdoor heb je nog meer kans om te winnen op Titan Thunder.
  • Scatter symbool – Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins modus. Eén Titan symbool verandert hierbij in een reus en neemt twee rijen in beslag. Dit symbool is ook een extra Wild symbool tijdens de free spins. De andere titanen kunnen vastgezet worden tijdens de free spins modus, zodat je ze sneller verzameld voor een winnende combinatie.

Ga zelf de strijdt aan met de goden

Lijkt dit spel jouw wel wat? Je kan gebruik maken van Quickspin free spins om gratis een gokje te wagen. Wie weet win je meteen een leuk geldbedrag terwijl je gratis een gokje waagt in het casino.