The Three Musketeers

Ben je op zoek naar een gokkast met actie en verrassende bonussen? Quickspin heeft dan een leuke titel voor je klaarstaan namelijk: The Three Musketeers videoslot. Deze gokkast heeft natuurlijk de drie musketiers in de hoofdrol. Aan dit thema heeft Quickspin een verrassende draai aangegeven. De gokkasten makers hebben er namelijk een soort 3D cartoon poppetjes van gemaakt. Deze poppetjes spelen de hoofdrol spelen in deze grappige gokkast. De vormgeving van het thema zorgt er direct voor dat je graag een gokje wilt wagen op de drie musketiers. Reden genoeg om het spel eens beter te leren kennen.

the three musketeers videoslot screenshot

Hoe is het spel opgezet?

De basis is hetzelfde als de meeste andere videoslots. Namelijk vijf rollen en drie rijen. Alleen de achtergrond en de symbolen zorgen direct voor sfeer. Het spel neemt je echt mee naar de zeventiende eeuw toen deze mannen de hoofdrol speelde. Het spel heeft 25 winlijnen, maar je kan deze niet instellen. De minimale inzet is € 0,25 per lijn en de maximale inzet is € 100 per ronde. Door je inzet te verhogen kan je meteen extra geld winnen. Reden genoeg om soms een gokje te wagen met een extra hoge inzet.

Ontdek de verrassende bonus features

Een reden om absoluut eens een gokje te gaan wagen op The Three Musketeers zijn de bonus features. De bonus features zijn absoluut verrassend te noemen. Een aantal van deze bonus features hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Degen – Als je drie degens in het spel tegenkomt win je 10 free spins. Tijdens de free spins wordt je winst 3x verdubbeld. Zodat je extra geld wint tijdens de free spins modus. Wild symbolen bewegen tijdens de free spins heen en weer om meerdere winnende combinaties te maken. De musketiers kunnen samen één worden: All for one! en je een mega winst uitbetalen tijdens de free spins modus.
  • De joker – De joker kaart is het Wild symbool in het spel. Een wild symbool kan alle andere symbolen vervangen behalve de degen. Een Wild symbool bestaat uit twee helften. Als deze samen één worden wordt je complete rol bedekt met Wild symbolen. De winst die je dan maakt wordt tot maximaal vier keer verdubbeld.

Ga mee op avontuur met de drie musketiers

Wil je ook graag avonturen beleven met de drie musketiers? Maak gebruik van free spins en je kan gratis een gokje wagen in de zeventiende eeuw. Pak je degen maar alvast uit de kast om het gevecht aan te gaan in dit prachtig vormgegeven thema van Quickspin. Kortom een must om een keer gespeeld te hebben als liefhebber van videoslots.