The Epic Journey

The Epic Journey videoslot is gebaseerd op het verhaal van Jules Verne: Journey to the Centre of the World. Hoofdrolspelers uit het boek keren terug in de gokkast. De personen uit het boek graven een tunnel naar het centrum van de wereld. Tijdens deze reis komen ze van alles tegen en dit zie je ook in deze prachtige gokkast. Alleen tijdens deze bijzondere reis kan je vooral geld winnen en symbolen combineren. Ga het avontuur aan en ga op reis tijdens The Epic Journey.

the epic journey videoslot screenshot

De opzet van de gokkast

De opzet is compleet anders dan je normaal gesproken ziet. Er zijn niet vijf rollen van drie rijen, maar in totaal vijftien rollen in het spel. Eigenlijk wordt het spel gespeeld op drie verschillende kleine gokkasten. Deze vormen samen vijftien rollen waarop je winnende combinaties kan maken. Door het grote aantal rollen zijn er ook 100 winlijnen aanwezig om winnende combinaties op te maken. Ondanks het grote aantal winlijnen valt de minimale inzet nog mee namelijk € 0,80 per ronde. De maximale inzet is € 80 per spin.

Bonussen en speciale symbolen

Bij elke spin kunnen er op verschillende gokkasten winnende combinaties ontstaan. Je hebt dus genoeg kansen om te winnen, maar dit is nog niet alles. In het spel zijn ook speciale symbolen te vinden. Deze kan je gebruiken om een winnende combinatie te maken en nog meer geld te winnen. Alle bonus features hebben we hieronder voor je verzameld:

  • Wild – De grote letters Wild is het Wild symbool en kan andere symbolen in het spel vervangen behalve het scatter symbool.
  • Vulcano Wild – Op de middelste rol kan je de Vulcano wild tegenkomen. Als je twee vulkanen tegenkomt op de middelste rol, dan begint deze uit te barsten. Er loopt nu lava over de rollen heen. Elk symbool dat geraakt wordt door lava verandert in een Wild symbool. Je krijgt zo meerdere Wild symbolen en winnende combinaties.
  • Drill – De Drill is een scatter symbool. Het is een symbool met een boor erop. Als er drie boren zijn op de middelste rollen, dan activeer je de drill bonus feature. Je krijgt vier stenen te zien en je moet er één kiezen om open te maken. Drie stenen activeren een bonusspel en één geeft recht op een geldprijs.
  • Bonusspellen – Via de Drill kan je één van de drie bonusspellen activeren. Hierbij ontvang je free spins of een prijs die direct wordt uitgekeerd na het spelen van een mini spelletje.

Ontdek gratis de wereld van Jules Verne

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze spannende gokkast? Ontdek dan gratis de wereld van Jules Verne door gebruik te maken van free spins op deze spannende gokkast.