Sticky Bandits

Sticky Bandits videoslot heeft een briljant western thema. Natuurlijk hebben we dit thema wel vaker gezien, maar de uitvoering is zoals altijd perfect gedaan door Quickspin. Het spel kwam pas in 2017 uit en dit zie je terug aan de graphics. Deze schitteren van het beeldscherm af. Je wordt hierdoor echt helemaal meegenomen in een thema vol met cowboy’s, bandieten en geweld. Ben je fan van Westerns? Dan is dit absoluut een leuke gokkast voor je.

sticky bandits videoslot screenshot

De opzet is vrij basic

Ondanks dat Sticky Bandits een vrij jonge gokkast is blijft de opzet onveranderd. De gokkast heeft vijf rollen met drie rijen waarop wordt ingezet. Er zijn 30 vaste winlijnen deze kan je niet zelf instellen. De minimale inzet is € 0,15 dus je kan wel inzetten op de helft van de winlijnen. De maximale inzet per ronde is € 90. De symbolen zelf staan helemaal in het teken van het western thema. Je ziet stoere cowboy’s die de bandieten proberen te vangen. Maar ook gevaarlijke bandieten die hun revolver al getrokken hebben. Het is de bedoeling dat je drie bandieten of cowboy’s op één lijn weet te krijgen voor een winnende combinatie. Als dit lukt krijg je het geldbedrag dat ervoor staat. Dit bedrag loopt verder op als je meer durft in te zetten per spin. Het kan dus lonen om wat hoger in te zetten dan € 0,15 per spin.

Spannende bonus features

In een Western thema verwacht je natuurlijk wel wat actie en die kan je zeker weten verwachten bij Sticky Bandits. Het spel zit vol spannende bonus features die het extra spannend maken om een gokje te wagen. Wij hebben een paar van deze features hieronder gezet:

  • Locomotief – De locomotief heeft grote letters bonus staan en is het scatter symbool in het spel. Als je er drie verzameld in één spin, dan win je 7 free spins. Tijdens de free spins blijven de Wild symbolen vaak vast staan.
  • Mega wild symbolen – De bandiet en Cowboy zijn allebei een Wild symbool. Dit staat ook met grote letters op het symbool. Een Wild symbool vervangt alle andere symbolen in het spel behalve het scatter symbool. Doordat het Mega wild symbolen zijn nemen ze bijna twee rollen in beslag. Je kan zo meerdere winnende combinaties maken met één wild symbool.

Pak een free spins bonus en deze stoere gokkast uit

Ben je benieuwd hoeveel er te winnen valt met Sticky Bandits? Je kan het eventueel gratis uitproberen door gebruik te maken van een Quickspin free spins bonus. Met deze bonus kan je het spel gratis uitproberen en direct echt geld winnen. Test het gerust eens uit en kijk hoeveel bandieten jij kan vangen met een paar winnende spins!