Spinions Beach party

De Spinions Beach party videoslot is absoluut een feestje op om te spelen. Quickspin heeft echt alles uit de kast getrokken om er echt een feestje van te maken. Het thema is absoluut er één die je niet overal tegenkomt. Dit maakt het extra leuk om een gokje te wagen. Ben je benieuwd wat je kan verwachten? Je kan de gokkast hier gratis uitproberen of hieronder meer lezen over de opzet en bonus features.

spinions beach party videoslot screenshot

Een gokkast met een standaard opzet, maar een vrolijk thema

Verwacht geen revolutionaire opzet, maar gewoon een standaard opzet bij deze gokkast. Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Daarop zijn 25 winlijnen te vinden waar je geld op in kan zetten. Vergeleken met andere gokkasten hoef je bij dit spel niet te bepalen met hoeveel lijnen je speelt. Je speelt standaard met alle 25 lijnen. De minimale inzet is € 0,05 per ronde en de maximale € 100. Als je wat hoger inzet maak je wat meer kans om te winnen en win je meteen hogere bedragen.

Vrolijke bonus features

De symbolen in het spel staan echt in het teken van een feestje. Je komt echt helemaal in de sfeer als je op dit vrolijke strand een gokje gaat wagen. De cocktails staan al voor je klaar en leveren meteen een leuk geldbedrag op. Naast leuke geldbedragen zijn er een aantal vrolijke bonus features waar je van kan profiteren in het spel. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Je weet zo meteen waar je op moet letten.

  • Wild – Het Wild symbool is eenvoudig te herkennen door de tekst erop en een vrolijke Spinion op de achtergrond. Het wild symbool vervangt andere symbolen in het spel en maakt zo winnende combinaties.
  • Scatter – Het Bonus Club logo is het scatter symbool. Bij drie van deze symbolen ontvang je 10 free spins. Tijdens de free spins blijven Wild symbolen vast staan.
  • Re-spin bij twee wild symbolen – Bij twee Wild symbolen ontvang je een gratis re-spin. Tijdens de re-spin blijven de Wild symbolen op hun plek staan. Je maakt zo sneller een winnende combinatie.

Zet je cocktail klaar en test het spel gratis uit

Ben jij wel toe aan een feestje? Zet je cocktail dan maar klaar en test het spel gratis uit. Op onze website kan je gratis een gokje wagen en het spel uitproberen. Of maak gebruik van een leuke free spins bonus en win ook nog eens echt geld als je een gokje gaat wagen. Pak vandaag nog je Quickspin free spins bonus en gok gratis met Spinions.