Sinbad

Het sprookje duizend-in-een-nacht wordt in een nieuw jasje gestoken bij het spel Sinbad. Met de Sinbad videoslot maakt Quickspin duidelijk indruk. De graphics zien er prachtig uit en er zijn diverse bonussen in het spel verstopt. Dit maakt het extra leuk om een gokje te wagen. Met een RTP van 97% valt er ook nog eens genoeg te winnen op deze gokkast. De eerste impressie is in ieder geval goed als je via onze site gratis een gokje waagt op de gokkast.

sinbad videoslot screenshot

40 kansen om te winnen per spin

De opzet van het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Verspreid over deze rijen zijn 40 winlijnen te vinden. Bij de meeste slots mag je zelf bepalen met hoeveel winlijnen je speelt. Bij Sinbad is dit voor je bepaalt en speel je verplicht met alle 40 lijnen. De minimale inzet per ronde is ook € 0,40. De maximale inzet ligt op € 400 hierbij zet je dus € 10 per lijn in. Zodra je de inzet met de pijltjes onderin ingesteld hebt kan je beginnen met spelen.

Bonus features waar je veel geld mee kan winnen

Het spel zit vol gestopt met speciale symbolen en bonus features. Dit maakt het extra leuk om een gokje te wagen. Met een bonus feature kan je al snel een hoop geld winnen. Een aantal van deze bonus features hebben we voor je op een rijtje gezet. Je weet zo meteen wat je kan verwachten van Sinbad.

  • Random vaste rol – Ineens uit het niets kan tijdens een spin een rol vast komen te zitten. Je krijgt zo bij de tweede spin nog een kans op een winnende combinatie.
  • Oosterse zwaarden – Twee gekruiste Oosterse zwaarden vormen samen het Wild symbool. Deze kunnen alle symbolen in het spel vervangen behalve het scatter symbool. Je kan de zwaarden inzetten als je een symbool mist voor een winnende combinatie.
  • Het schip van Sinbad – Dit is het scatter symbool. Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins bonus. Voordat deze gestart worden mag je kiezen uit drie soorten free spins bonussen: Ape, Roc en Snake. Elke modus heeft eigen bonussen die je cadeau krijgt.
  • Ape free spins – Je ontvangt zeven free spins met een vast wild symbool die tijdens de free spins blijft staan.
  • Roc – Je krijgt 10 free spins. Tijdens de free spins kunnen er diamanten in het spel verschijnen. Er verschijnt een vogel die de diamanten komt stelen. Deze stopt hij in een meter. Als de meter vol is ontvang je extra free spins bovenop de huidige 10.
  • Snake – Hierbij krijg je 12 free spins en komt er een slang bij als Wild symbool tijdens de free spins. Als er twee slangen in het spel zijn gaan ze bewegen en kronkelen ze langs de symbolen. Bij het kronkelen langs de symbolen maken ze meerdere winnende combinaties in één spin.

Waag gratis een gokje op Sinbad

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere gokkast? Op onze site kan je het spel gratis uitproberen. Met een Quickspin free spins bonus kan je zelfs een gokje gaan wagen voor echt geld op deze spannende gokkast uit het Midden-Oosten.