Sevens High

Sevens High videoslot is officieel een fruitautomaat. Het is een echte klassieker alleen wel in een nieuw jasje gestopt. Dit geeft het spel veel meer interactie en mogelijkheden, dan een standaard fruitmachine. Zelfs als je geen fan bent van fruitautomaten ga je overstag na het zien van de gameplay van Sevens High.

sevens high videoslot screenshot

Het spel qua basis opzet

De basis opzet is net als vrijwel elke fruitautomaat vrij simpel. Er zijn vijf rollen en drie rijen met symbolen. De symbolen zijn de bekende symbolen zoals je die wel vaker gezien hebt. Je komt bijvoorbeeld de zeven, bel, kersen en ster tegen. Alle symbolen zijn nu in 3D vormgeven en zien er prachtig uit. Het spel heeft 25 winlijnen die je niet zelf kan uitkiezen. De minimale inzet per ronde is € 0,25 en de maximale inzet is € 100. Uiteraard stijgt de waarde van de symbolen als je meer geld inzet. Dit maakt het de moeite waard om eens een gokje te wagen.

Speciale symbolen op een fruitautomaat

Bij Quickspin hebben ze goed nagedacht hoe ze nou een fruitautomaat interessant konden maken. Door verschillende bonussen in het spel te stoppen krijg je ineens een hele interessante gokautomaat. Wij hebben de speciale symbolen voor je op een rijtje gezet:

  • Wild – In gouden letters staat het woord: Wild geschreven. Het Wild symbool is een soort joker en vervangt alle andere symbolen in het spel. Je kan zo een winnende combinatie maken terwijl je nog één symbool mist.
  • Bonus – Er is één symbool waar groot bonus op staat. Dit symbool is een scatter symbool en bij drie scatter symbolen win je 10 free spins. Krijg je tijdens de 10 free spins opnieuw 3 scatter symbolen? Dan krijg je er nog eens 10 free spins bovenop. Elke winnende combinatie tijdens de free spins zorgt ervoor dat een 7 symbool bijvoorbeeld rood verandert in een extra Wild Symbool.
  • Re-spin feature – In het spel zie je aan de zijkant een Wild meter staan. Elke keer als je wint stijgt de Wild meter. Je krijgt daarbij ook een re-spin cadeau. Als je twee keer achter elkaar wint veranderen de 7 symbolen in een extra Wild symbool. Je blijf dan gratis re-spins krijgen net zolang tot je niet meer wint.

Check zelf de gameplay!

Ben je benieuwd of Sevens High inderdaad leuker is dan een traditioneel videoslot? Probeer het spel dan gratis uit met Quickspin free spins. Je kan dan gratis een gokje wagen en meespelen voor een leuk geldbedrag zonder een euro in te zetten.