Second strike

Verwacht met de Second Strike videoslot geen gokkast met ingewikkelde multipliers, bonussen of andere regeltjes. De charme van dit spel van Quickspin ligt hem vooral in het feit dat het een heel simpel spel is om te spelen. Toch is dit voor de verandering wel een keertje fijn. Je hoeft zo niet na te denken wat de bonus inhoudt, maar je kan gewoon lekker gaan spelen. Daar komt nog eens bij dat het thema van het spel vrij simpel is. Het thema komt eigenlijk van de fruitautomaat vandaan en is voorzien van de bekende symbolen zoals de watermeloen, lucky number 7 en druiven. Het grote verschil met voorheen is dat de symbolen wel een make-over gehad hebben. Ze zien er hierdoor weer stralend uit op de gokkast.

second strike videoslot screenshot

De basis van het spel

Second Strike houdt het zoals we al eerder gezegd hebben vooral erg simpel. Verwacht dus geen lastige opzet of veel poespas bij deze gokautomaat. Het spel heeft ook een vrij standaard opzet met vijf rollen en drie rijen. Er zijn in totaal 10 winlijnen verspreid over deze rijen. Je kan het aantal winlijnen per ronde niet instellen, maar wel de inzet per lijn. Je speelt met minimaal € 0,10 per ronde en maximaal € 100. Het is dus mogelijk om € 10 per lijn in te zetten. Als je de inzet per lijn verhoogt stijgt ook automatisch de winst bij een winnende combinatie in het spel.

Bonussen in het spel

Helaas zit het spel niet bepaalt vol met extra bonussen en aanbiedingen om veel geld te winnen. Verwacht dus ook niet een breed scala aan bonus symbolen die je kan activeren door te spelen. Dit is jammer, maar aan de andere kant valt er nog steeds genoeg te winnen. Een manier om veel geld te winnen is door de Second Strike bonus te activeren. Dit is de enige bonus in het spel. Deze bonus wordt gestart als je een winnende combinatie gemaakt hebt. Je krijgt dan een tweede kans om nog een keer een winnende combinatie te maken. Dit doen ze door nieuwe symbolen toe te voegen. In deze bonus kan het gebeuren dat je complete scherm gevuld raakt met één symbool. Als dit gebeurt win je een leuk geldbedrag.

Test het spel gratis uit

Ben je benieuwd hoeveel geld je kan winnen met Second Strike? De enige manier om erachter te komen is door gratis te gaan spelen. Met een Quick Spin free spins bonus kan je gratis een poging wagen een leuk geldbedrag te winnen met dit spel.