Sakura Fortune

Sakura Fortune videoslot neemt je mee terug in de tijd. Het oriëntale thema is door Quickspin prachtig uitgevoerd met schitterende graphics. Ondanks dat het spel alweer een paar jaar oud is behoort het nog steeds tot één van de populairste gokkasten van Quickspin. Dit komt niet alleen door het verhaal, maar ook door de prachtige graphics. Als gokkasten liefhebber is dit spel absoluut een aanrader om een keer te spelen.

sakura fortune videoslot screenshot

Ontdek een prachtige wereld met kersenbloesems op de achtergrond

Ondanks de actie in het spel voelt het thema zachtaardig aan. Dit komt natuurlijk door de prachtige kersenbloesems op de achtergrond van het spel. Je wordt hierdoor echt meegenomen naar een bijzondere wereld waar een vrouwelijke samoerai al klaar staat om vechtend winnende combinaties te maken. Het spel zelf zit vol met Chinese symbolen en wordt gespeeld op vijf rollen met vier rijen. Verspreid over de rijen zijn 40 winlijnen aangebracht die je niet kan instellen. De minimale inzet per ronde is € 0,20. Je kan dus wel door de inzet te verlagen met minder winlijnen spelen. De maximale inzet per spin is € 0,80.

Bonus features helpen je om de tegenstander te verslaan

Tijdens je gevecht tussen de kersenbloesems moet je het natuurlijk opnemen tegen verschillende vijanden. Dit wordt allemaal net iets eenvoudiger gemaakt door de hulp van bonus features. Wij hebben de verschillende features allemaal voor je hieronder gezet:

  • De prinses – De prinses is een soort Samoerai en tegelijkertijd een Wild symbool. Ze vervangt alle andere symbolen in het spel en maakt er zo winnende combinaties mee. Als ze verschijnt in de free spins mouds kan ze vier rijen in beslag nemen en zo meerdere winnende combinaties maken.
  • Bonus – Het symbool met heel groot Bonus erop is een scatter symbool. Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins modus.
  • Re-spin – Lukt het je om in één spin twee prinsessen te krijgen? Dan win je een gratis re-spin. Je ontvangt twee re-spins en deze stopt pas op het moment dat er geen nieuwe prinsessen meer verschijnen. Elke nieuwe prinses levert je weer een nieuwe re-spin op.

Test het spel zelf gratis uit

Wil je ook graag in de huid van de prinses kruipen? Test het spel gratis zelf in het casino. Je kan een gokje te wagen op Sakura Fortune met onze handige free spins bonus. Je hoeft zo geen eigen geld in te zetten, maar je kan wel meteen echt geld winnen!