Razortooth

In de prehistorie leefden verschillende angstaanjagende dieren die vele malen groter waren dan hun nazaten die nu nog altijd op de aarde rondlopen. Een voorbeeld hiervan is de Razortooth. Een immense tijger met slagtanden zo groot als een menselijk hoofd. Het dier is de inspiratiebron voor de Razortooth videoslot van Quickspin. Hoe angstaanjagend het thema ook is, tijdens het spelen van deze online gokkast hoef je niet bang te zijn. Als speler zie je de tijger zelfs graag op het speelveld verschijnen want dit symbool zal de hoogste prijzen opleveren. De slot heeft tevens een feature waarbij free spins zijn te winnen.

razortooth videoslot screenshot

243 win ways voor prehistorische dieren

De videoslot Razortooth van Quickspin is een gokkast met vijf rollen en drie rijen symbolen. Tijdens het spinnen van de rollen hoef je niet steeds de winlijnen in de gaten te houden. De slot heeft namelijk 243 win ways in plaats van winlijnen. Het gevolg hiervan is dat als symbolen van dezelfde soort op aangrenzende rollen staan van links naar rechts dit altijd een prijs oplevert. Het moet dan natuurlijk wel een rij van minimaal drie vormen. De razortooth is een symbool en nog enkele andere prehistorische dieren komen op de rollen voor. Zo zijn er bijvoorbeeld ook een mammoet, beer, vogel, zwijn en buffalo symbolen.

Razortooth logo is wild symbool

Het logo met de naam van de slot is het wild symbool. Hiermee kan je alle andere symbolen vervangen, behalve het bonus symbool. De wild komt in verschillende vormen in het spel voor. In het basisspel zijn er de normale wild symbolen. Dan zijn er ook nog speciale stacked varianten tijdens de free spins feature. Helemaal speciaal is dat op willekeurige momenten de Razortooth tijger voor het speelveld langs kan springen en daarbij extra wild op de rollen plaatst.

Win 5 zeer winstgevende free spins

Lukt het je om een bonussymbool op de rollen 1, 3 en 5 te krijgen dan zal je worden beloond met vijf free spins. Geen megagroot aantal, maar de spins kunnen wel zeer winstgevend uitpakken. Iedere free spin zullen namelijk twee rollen compleet bedekt worden met een stacked wild symbool. Dit zal zeker een paar grote prijzen opleveren.

Uitbetalingspercentage en inzetten

Zoals je van Quickspin gewend bent, hebben de videoslots een hoog uitbetalingspercentage. Voor de Razortooth slot is dit 96,6%. Inzetten per spin zijn op het laagste niveau 25 cent en op het hoogste niveau 100 euro.