Rapunzels Tower

Als redder in nood ga je de toren beklimmen om prinses Rapunzel te redden. Het verhaal is bekend, maar toch is Rapunzels Tower videoslot leuk om op te spelen. Een sprookjes thema is absoluut een keer iets anders, dan de standaard gokkasten die je tegenkomt in het casino. De ontwikkelaars bij Quickspin hebben er een mooie spin aangegeven en het verhaal in een nieuw jasje gestopt. Reden genoeg om het verhaal zelf na te spelen op deze spannende videoslot.

rapunzels tower videoslot screenshot

Er was eens…een gokkast met vijf rollen

De opzet is bekend bij Rapunzels Tower. De gokkast bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Het spel heeft 20 winlijnen die standaard vast staan. Je kan dus niet zelf instellen met hoeveel winlijnen je gaat spelen. De minimale inzet staat daardoor op € 0,20 per ronde. De maximale inzet is € 100 per ronde. Doordat de winlijnen vast staan is instellen niet lastig. Binnen een paar tellen kan je beginnen met spelen. Je hoeft namelijk alleen te bepalen hoeveel geld je maximaal per ronde wilt besteden.

Ontdek de speciale features

Uiteraard kan een videoslot van Quickspin niet zonder bonus features. In dit spel zitten ook verschillende bonussen verwerkt die de moeite waard zijn om te ontdekken. Wij hebben uiteraard alle speciale features voor je op een rijtje gezet:

  • Rapunzel – De afbeelding van Rapunzel zelf is een Wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen in het spel en maakt zo als een soort joker winnende combinaties.
  • Het haar van Rapunzel – Het haar van Rapunzel is een re-spin Wild symbool. Als je er hier drie van hebt krijg je een re-spin net zolang tot je wint. Tijdens de re-spin blijft dit Wild symbool vast staan op z’n plek om de kans op winst te verhogen. Daarnaast is het uiteraard een Wild symbool.
  • De toren – In het sprookje draait het natuurlijk allemaal om de magische toren. Het symbool van de toren heeft eronder groot de letters: bonus staan. Bij drie van dit soort symbolen activeer je de free spins modus. Je ontvangt 10 free spins en tijdens de free spins kan je tot wel 8 re-spins winnen.
  • Beklim de toren – Aan de linkerkant van het spel zie je Rapunzel in haar toren zitten. Elke keer als je een Re-spin Wild symbool in het spel tegenkomt klim je een stapje omhoog. Bij trede 10, 15, 20 en 25 win je 2 free spins. Bij de laatste trede wordt je winst tijdens de free spins verdubbeld.

Maak gratis een gokje en probeer Rapunzel te bevrijden

Klinkt dit spel als muziek in de oren? Geen probleem je kan op deze gokkast gratis spelen via onze website. Wil je toch de gok wagen en voor echt geld spelen? Dan kan je eventueel gebruik maken van de free spins bonus bij Quickspin. Je kan zo gratis een gokje wagen op deze spannende gokkast van Quickspin.