Phoenix Sun

Een Phoenix herrijst uit het as en weet diverse winnende combinaties te maken. Dit in het kort samengevat het spectaculaire thema van de Phoenix Sun videoslot. Een gokkast die absoluut opvalt vanwege de prachtige graphics en originaliteit. Er zijn twee manieren om het spel te spelen. Je kan het spel op niveau 1 spelen met 243 verschillende manieren om te winnen . Of een niveau hoger spelen en met 7776 verschillende manieren spelen om te winnen.

phoenix sun videoslot screenshot

Van 3×5 naar 6×5

Als je op niveau 1 speelt zijn er 243 verschillende manieren om te winnen. Dit kan op drie rijen met vijf rollen. Als je een niveau hoger weet te komen zijn er 7776 verschillende manieren om te spelen. Je speelt nu met zes rijen op vijf rollen. Doordat er extra rijen zijn kan je nog meer winnende combinaties maken. De minimale inzet in het spel is € 0,25 en de maximale inzet € 100. Wil je sneller het tweede niveau bereiken? Ons advies is dan om met minimaal € 1 per ronde te spelen. De kans dat je dan een niveau hoger terecht komt is een stuk groter.

Bonus features helpen je om sneller te winnen

De bonus features in het spel zorgen er o.a. voor dat je een niveau hoger kan komen. Je kan dus nog meer winnen als je een niveau hoger komt te spelen. Alleen dit moet je eerst zien te bereiken met bonussen:

  • Wild – Het standaard wild symbool is een joker. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve het Phoenix Wild symbool.
  • Phoenix Wild – Dit symbool vervangt net als het gewone Wild symbool alle andere symbolen. Alleen bij vijf Phoenix Wild symbolen activeer je 8 free spins.
  • De Phoenix herrijst – Als het je lukt om de free spins modus te activeren, dan herrijst de Phoenix. Als gevolg schuift het spel open en zijn er 776 verschillende manieren om te winnen tijdens 8 free spins. De kans dat je nu een mega winst pakt is groot!

Speel door tot de free spins bonus

De enige echte manier om dit spel te winnen is door te gaan tot de free spins bonus. Tijdens deze bonus kan je echt een hoop geld winnen doordat er 7776 verschillende manieren zijn om te winnen. Helaas kost het wel flink wat spins om tot dit punt te komen. Met onze Quickspin free spins bonus wordt het iets eenvoudiger. Je speelt hierbij al de eerste rondes gratis en wie weet bereik je meteen de Phoenix herrijst bonus feature waarin je echt veel geld kan winnen!