Mighty Arthur

De legende van koning Arthur is natuurlijk bij iedereen wel bekend. Quickspin besloot er een eigen draai aan te geven en een gokkast rond het verhaal te bouwen. De Mighty Arthur videoslot staat in het teken van deze machtige ridder die koning werd van zijn eigen koninkrijk. Wie weet wordt jij wel de koning van de gokkasten door een leuk bedrag te winnen.

mighty arthur videoslot screenshot

Ontdek de magische wereld van Koning Arthur

Voordat koning Arthur de zwaard uit de steen wist te trekken ging er een compleet avontuur aan vooraf. Dit avontuur beleef je nu zelf door te gokken op deze originele gokkast. De basis van het spel is simpel en bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Hierop staan 20 winlijnen die helaas vast staan. Je kan dus helaas niet even instellen dat je met minder winlijnen wilt spelen bij deze gokkast. De minimale inzet op de gokkast is € 0,20 per ronde en de maximale inzet € 100.

Speciale features leveren extra geld op

Uiteraard kan je een paar magische bonus symbolen verwachten als je een gokje komt wagen op de Mighty Arthur. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke symbolen je in de gaten moet houden.

  • Arthur met het zwaard – Arthur met het zwaard is een Expanding Wild symbool. Een wild symbool is een soort joker en kan je inzetten als je andere symbolen tekort komt. Doordat het een Expanding Wild symbool is kan deze tot wel drie rollen in beslag nemen en meerdere winnende combinaties maken.
  • Merlijn Wild symbool – Merlijn de tovenaar kan ineens uit het niets verschijnen als Wild symbool in het spel. Hij zorgt voor 2 tot 6 Wild symbolen in het spel en meerdere winnende combinaties.
  • Bonus – Het bonus logo is een standaard Wild symbool in het spel.
  • Drie bonus symbolen – Bij drie bonus symbolen activeer je de free spins modus. Je wint meteen 10 free spins en tijdens de free spins brengt Merlijn regelmatig een bezoekje.

Een stoer thema om gratis uit te testen

Mighty Arhtur is absoluut een stoere gokkast waarbij iedereen het verhaal kent. Dit maakt het extra leuk om er eens een gokje op te wagen. Je kan het spel via onze site meteen gratis uittesten. Helaas is het dan niet mogelijk om echt geld te winnen. Je krijgt deze kans wel als je een gokje waagt met de free spins bonus. Met deze bonus kan je gratis spelen en ook nog eens echt geld winnen. Pak daarom meteen onze speciale Quickspin bonus mee en waag een gokje op Arthur.