Mayana

De Mayan videoslot neemt je op een grappige manier mee terug in de geschiedenis. De gokkast is geïnspireerd door de Maya cultuur. Daarbij worden vrolijke personages geïntroduceerd die proberen de stenen van de Maya’s te stelen. Deze stenen leveren uiteraard veel geld op. Uiteraard mag je zelf ook een poging wagen door te spelen op de Mayana videoslot.

mayana videoslot screenshot

Unieke opzet van de gokkast

Je speelt het spel in een Maya tombe waarbij je de stenen probeert te pakken te krijgen. De stenen en personages leveren je het meeste geld op. Om dit te doen moet je eerst gaan inzetten. De minimale inzet bij het spel is € 0,25 en de maximale inzet ligt op € 100 per ronde. De opzet van het spel is absoluut bijzonder. Er zijn drie rollen waarop je gaat spelen. Alleen tijdens het spel kunnen er twee rollen bijkomen, waardoor je vijf rollen met drie rijen hebt. Het spel heeft standaard 27 winlijnen, maar tijdens het spel kan dit veranderen in 243 verschillende manieren om te winnen. Dit ontstaat als er extra rollen bijkomen in het spel. Door de verschuiving van rollen blijft het spel leuk om te spelen en maak je telkens weer meer kans om te winnen.

De speciale symbolen in het spel

Uiteraard is een videoslot niet compleet zonder bonus featuees. Deze zitten uiteraard ook in deze gokkast verstopt. Een aantal bonus features hebben wij voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies wat je kan verwachten:

  • Re-spin – Elke keer als je wint maak je kans op een re-spin. Tijdens de re-spin modus komen er extra rollen bij, zodat je extra kansen hebt om te winnen. Tijdens de re-spin is ook de 243 ways methode beschikbaar. Je hebt dus nu 243 verschillende manieren om te winnen tijdens een re-spin. Bij elke winst bij een re-spin wordt de prijs drie keer verdubbeld. Je wint dus extra geld tijdens de re-spin.
  • Mucha Mayana – Deze bonus feature kan ineens ontstaan als alle rollen geopend zijn tijdens het spel. Als deze feature actief is wordt je winst tussen de 4x en 20x verdubbeld tijdens je laatste re-spin.

Speel mee in het vrolijke Maya thema

De symbolen in het spel zorgen ervoor dat je direct vrolijk wordt. Reden genoeg dus om een gokje te wagen in het Maya thema. Met onze Quickspin free spins kan je zelfs gratis een gokje wagen. Probeer het spel gratis uit en doe een poging een leuk bedrag te winnen op de Maya gokkast.