Leprechaun hills

Als je een gokje waagt op een slot, dan kan je wel wat geluk gebruiken. In Ierland brengen de Leprechaun’s geluk. Deze mannetjes wonen in de groene heuvels van het land. Het thema van de Leprechaun hills videoslot staat helemaal in het teken van deze groene heuvels. Ga samen met de groene mannetjes op zoek naar de pot met goud. Uiteraard vindt je deze terug aan het einde van de regenboog. Wie weet vindt je de pot met goud en win je een leuk geldbedrag op deze videoslot.

leprechaun hills videoslot screenshot

Een thema waar je een goed gevoel van krijgt

Leprechaun Hills heeft een thema waar je echt een goed gevoel van krijgt. Het spel neemt je meteen mee de Ierse heuvels in om een gokje te wagen. De prachtige graphics schitteren op je beeldscherm en laten je extra genieten. De opzet is simpel vijf rollen met vier rijen waarover 40 winlijnen verdeeld zijn. De minimale inzet is € 0,24 per ronde en de maximale inzet is € 80. Het is helaas niet mogelijk om het aantal lijnen in te stellen tijdens het spelen.

Bonus features op jacht naar de pot met goud

Uiteraard kan een gokkast vol met Leprechauns niet zonder een pot met goud. Daarom zijn er een aantal bonus features om de kans op het vinden van een pot met goud groter te maken. Wij hebben alle bonus features voor je verzameld:

  • Leprechaun wild – Dit wild symbool is niet over het hoofd gezien doordat het er met grote gouden letters op staat. Het Wild symbool is een soort joker in het spel en vervangt alle andere symbolen.
  • Re-spin – Maak je een winnende combinatie met een medium symbool? Dan krijg je een gratis re-spin. Wie weet win je een nog groter bedrag tijdens een re-spin.
  • De pot met goud – Onder de regenboog staat natuurlijk een pot met goud te wachten. In dit geval win je met drie potten met goud 7 free spins.
  • Regenboog – Tijdens de free spins kom je regenbogen tegen. Deze veranderen elke keer in een willekeurig medium symbool om sneller een winnende combinatie te maken.

Ga zelf op zoek naar het goud in Ierland

Lijkt het jouw wel wat om op zoek te gaan naar een pot met goud aan het einde van de regenboog? Dan is dit thema echt wat voor jouw. Met onze free spins bonus kan je het spel gratis uittesten en meteen goud winnen.