King Colossus

King Colossus is een hele speciale koning. Hij is namelijk de koning van het goud. Door een gokje te wagen op de King Colossus videoslot maak je kans om zelf goud te winnen. In dit mythische spel is het de moeite waard om eens een gokje te gaan wagen. Verschillende spelers wisten het spel al te verlaten met een stapel vol goud. Wie weet ben jij wel de volgende winnaar van het goud op deze gokkast.

king colossus videoslot screenshot

Een simpele opzet, maar met veel mogelijkheden

De opzet van de gokkast is vrij simpel. Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Er zijn in totaal 40 winlijnen, maar het is niet mogelijk om deze zelf in te stellen. De minimale inzet per ronde ligt op € 0,40 en de maximale € 100. Het is in het spel mogelijk om je inzet tot wel 500x te verdubbelen. Als je maximaal inzet maak je dus elke ronde kans op € 50.000. Een geldprijs waar veel spelers wel een gokje om willen wagen.

Ontdek de bonussen om je inzet te verdubbelen

Zoals bij de meeste slots win je pas echt het grote geld met bonussen en bonus features. Dit is natuurlijk ook zo bij King Colossus. Reden genoeg om eens alle bonus features op een rijtje te zetten. Zo weet je meteen waar je op moet letten als je een leuk geld bedrag wilt winnen:

  • Scatter symbool – Bij drie scatter symbolen wordt de free spins modus geactiveerd. Je wint slechts 5 free spins, maar dit zijn geen gewone free spins. Tijdens de free spins modus ontvang je twee verschillende Wild symbolen. Dankzij de Wild symbolen win je flink wat extra geld tijdens de vijf free spins. De verschillende Wild symbolen staan hieronder verder uitgelegd.
  • Gouden leeuw – De gouden leeuw is een Wild symbool, maar alleen tijdens de free spins modus. Een wild symbool is een joker en verandert alle symbolen in het spel. Daardoor maak je sneller winnende combinatie. Elke keer als je een gouden leeuw ziet krijg je er ook 1 free spin bij bovenop het aantal dat je al had in de free spins modus.
  • Blauwe 7 – Het spel heeft ook een Wild meter. Elke keer als je wint stijgt deze meter. Als je twee keer wint verandert de blauwe 7 in een extra Wild symbool. Daarnaast ontvang je één re-spin. De re-spin blijft komen zolang je blijft winnen met de blauwe 7.
  • De koning – De koning is het officiële tweede Wild symbool. Deze kan ook een complete rol in beslag nemen en meerdere winnende combinaties geven.

Maak zelf jacht op het goud van de koning

Wil je ook kans maken op het goud van de koning? Dit kan door zelf eens een gokje te wagen op de videoslot. Met een Quickspin free spins bonus kan je zelfs gratis een gokje wagen en geld winnen. Wie weet win je zelfs tot wel 500 keer je inzet terug!