Jewel Blast

De Jewel Blast videoslot is een spel met een klassiek gokkasten thema. In plaats van verschillende fruitsymbolen zal je nu echter diverse edelstenen op de rollen voorbij zien komen. Het klassieke aan de slot is dat er geen animaties zijn die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt en een verhaallijn tot leven brengen. Door het gebrek hiervan kan je je als speler volledig concentreren op waar het omgaat als je met echt geld gokt op een online videoslot. Dit is namelijk het winnen van geldprijzen. Misschien wel om mooie juwelen van te kopen. Op het punt van grote prijzen winnen zal deze slot je zeker niet teleurstellen.

jewel blast videoslot screenshot

Juwelen en ontploffende symbolen

Als je een grote winst weet te maken tijdens het gokken op een Quickspin slot dan kan je dit geld gebruiken om mooie dingen van te kopen. Een optie is het kopen van juwelen. Tijdens het spelen van Jewel Blast kan je alvast ideeën opdoen welke edelstenen je graag zou willen hebben. Als symbolen zie je namelijk onder andere diamanten, robijnen en saffieren voorbijkomen. Deze komen op het speelveld van vijf rollen met drie rijen symbolen en 25 winlijnen te staan. De ogen van spelers zullen echter vooral gericht zijn op de twee Wild symbolen. De bonus variant hiervan kan voor ontploffende symbolen zorgen.

Standaard Wild en met Blast Bonus

De Quickspin slot Jewel Blast heeft twee verschillende Wild symbolen. De standaard Wild functioneert exact hetzelfde als je van andere videoslots gewend bent. Het symbool is makkelijk te herkennen aan het woord WILD. Daarnaast is er ook nog een speciale Bonus Wild. Hiermee kan de Blast Bonus feature geactiveerd worden. Als twee van deze bonussymbolen op de rollen komen te staan zal het symbool ontploffen en ook omringende symbolen zullen van de rollen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen nieuwe symbolen naar beneden vallen en daar kunnen weer nieuwe combinaties mee gemaakt worden. Het proces blijft doorgaan tot er geen Bonus Wilds meer op het speelveld staan.

Uitbetalingspercentage en inzetten

Op de slot van Quickspin die we op deze pagina bespreken kan je enorme prijzen winnen. Dit zorgt er ook voor dat het uitbetalingspercentage 96,55% bedraagt. Je moet misschien even wachten totdat een prijs valt, maar als deze komt dan zal het vaak ook meteen de moeite waard zijn. Inzetten zijn te variëren van 25 eurocent op het laagste niveau tot 100 euro per spin op het hoogste niveau.