Illuminous

Ook voor spelers die niet houden van uitgebreide verhaallijnen en animaties die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt heeft Quickspin enkele slots die hen zal aanspreken. Neem bijvoorbeeld de Illuminous videoslot. Deze heeft een meer klassiek thema met weinig gekke dingen. Het is een traditionele gokkast waar spelers vooral vermaakt worden met de spanning of zijn een geldprijs zullen winnen. Het spel geeft een beetje een disco gevoel. Daar heerst een kalme en rustgevende sfeer, maar op het moment dat een prijs wordt gewonnen gaan alle lichten flitsen en komt het feest in de disco tot leven.

illuminous videoslot screenshot

Twee wilds belangrijkste symbolen

Zoals gezegd hoef je van de symbolen op de vijf rollen met drie rijen niet al teveel te verwachten bij deze videoslot. De meest voorkomende symbolen zijn vier verschillende edelstenen en de kaartsymbolen A tot en met 9. Bij dit spel draait het allemaal om de wild symbolen. Deze zijn er dan ook in twee verschillende soorten. Er is de standaard wild wat een paarse bol is met een gouden letter W. Daarnaast is er ook nog de bonus wild met hetzelfde uiterlijk, maar ook het woord BONUS voor de letter W geschreven. Het is vooral dit laatste symbool dat de hoogste prijzen zal opleveren.

Hot Reels Re-spin feature

De Bonus Wild zie je als gokker het liefste op de videoslot Illuminous verschijnen. Dit symbool kan namelijk niet alleen alle andere symbolen vervangen, maar ook speciale features activeren. Krijg je bijvoorbeeld twee van deze symbolen op het speelveld dan volgt er een gratis re-spin. Bij deze zogenaamde Hot Reels Re-spin feature lichten de rollen waarop de Bonus Wilds stonden op en hier komen extra Wild symbolen voor in de plaats. Krijg je nog een extra Bonus Wild dan volgt er opnieuw een re-spin.

Illuminous free spins

Krijg je drie van de Bonus Wild symbolen op de rollen van de videoslot te staan. Dan levert dit 5 free spins op. Tijdens deze free spins is opnieuw de Hot Reel feature actief. Dit betekent dat drie of meer rollen oplichten en vol met Wild symbolen komt te staan. Het resultaat is dat bij elke free spins ronde er grote geldprijzen gaan vallen. Overigens komen de Bonus Wilds vaker voor dan je denkt. Vrijwel iedere spin die je speelt zit je wel in de spanning of je een re-spin of free spins gaat krijgen.

Uitbetalingspercentage en inzetten

Je weet nu inmiddels hoe je de Illuminous Quickspin videoslot moet spelen en met welke symbolen de meeste winst van te behalen. Je kunt het spel op deze pagina van onze website ook gratis uitproberen. Voordat je echter naar een online casino gaat om met echt geld te gokken. Is het ook handig om te weten hoeveel kans op winst je maakt. Het uitbetalingspercentage voor deze online gokkast is 96,54%. Helemaal niet slechts natuurlijk. Wij hebben bij onze testen een leuke winst behaald op de slot. De minimum inzet is 40 cent en maximaal kan er 80 euro per spin worden ingezet. Houd het gokken leuk en zet nooit meer in dan je kunt missen.