Hot Sync

De Hot Sync videoslot is een klassieker in een nieuw jasje gestopt. Wie zegt dat een fruitautomaat saai en verouderd eruit ziet heeft nog geen kennis gemaakt met deze slot. Quickspin heeft er alles aan gedaan om de ouderwetse symbolen zoals de kers, nummer 7 en druiven weer hip te maken. Met prachtige graphics hebben ze absoluut een uitstekende poging gedaan om een ouderwets spel weer leuk te maken.

hot sync videoslot screenshot

Videoslot opzet voor een fruitautomaat

Iets wat direct opvalt is de opzet van het spel. Meestal heeft een fruitautomaat maar drie rollen met twee rijen waarop de winnende symbolen vallen. Bij Hot Sync zijn er vijf rollen met drie rijen. Dit is een officiële opzet van een videoslot. Quickspin laat hiermee meteen zien dat ze een andere draai willen geven aan deze klassieker. De symbolen zijn nog wel zoals we die altijd al zagen bij een fruitautomaat. In het spel zijn 20 winlijnen aangebracht en deze zijn niet in te stellen. De minimale inzet is € 0,20 per ronde en de maximale inzet is € 100 per spin.

Bonus features op een fruitautomaat

De meeste fruitautomaten hebben nog net een Wild symbool, maar dan houdt het wel een beetje op. Omdat Quickspin de fruitautomaat weer hip wil maken met Hot Sync hebben ze bonus features aangebracht. Dit maakt het spel meer videoslot alleen zonder een film thema eraan gekoppeld. De bonus features van het spel hebben we hieronder staan:

  • Wild – Met grote rode letters Wild weet je meteen dat dit de joker in het spel is. Deze vervangt alle andere symbolen in het spel. Handig als je net één symbool tekort komt.
  • Wild re-spin – Kom je twee Wild symbolen tegen in één spin? Dan win je een gratis re-spin. Tijdens de re-spin krijg je ook een flink aantal extra wild symbolen erbij.
  • Bonus game – Dit symbool is een scatter symbool. Een Wild kan alle symbolen vervangen behalve de scatter. Je moet deze dus echt los verzamelen. Bij drie scatter symbolen win je 8 free spins. Tijdens de free spins kan een rol volledig in vuur komen te staan met Wild symbolen. Deze blijven ook vast staan tot de free spins voorbij zijn.

Check of deze gokkast iets voor je is

Ben je benieuwd of deze gokkast iets voor je is? Je kan het gratis uittesten door gebruik te maken van een free spins bonus in het casino. Je kan zo gratis een gokje wagen en meteen geld winnen met je favoriete fruit symbolen.