Hidden Valley

In de Hidden Valley videoslot ga je met een mannelijke en vrouwelijke bergbeklimmer en hun sherpa op zoek naar de verborgen stad Shangri-La in de bergen van de Himalaya. Dit zeer mooie berggebied in de wereld wordt door de designers van Quickspin prachtig weergegeven. Na het opstarten van het spel wordt snel duidelijk waarom vele mensen deze slot als een van de mooiste beschouwen van de ontwikkelaar. De prachtige animaties en rustgevende soundtrack die je tijdens het spelen te horen krijgt, is echter niet de enige reden waarom je deze videoslot eens in een online casino moet opstarten. Er zijn namelijk ook tal van speciale features en eigenschappen die het gokken leuk maken en je bovendien een goede kans geven op het winnen van grote geldprijzen.

hidden valley videoslot screenshot

Zoek Shangri-La in de Hidden Valley

Het doel van deze videoslot is het vinden van Shangri-La in een verborgen vallei in de Himalaya. Het avontuur ga je aan met drie professionele bergbeklimmers. Een man, een vrouw en een sherpa. Dit zijn ook meteen de drie symbolen waarmee je de hoogste prijzen kunt winnen. Daarna komen de arend en buffel. Bijzonder aan het spel is de verdeling van het speelveld. Je hebt de normale vijf rollen, maar de middelste drie rollen hebben vier rijen symbolen terwijl de eerste en laatste rol slechts drie rijen hebben. Door meer symbolen lopen er ook meer winlijnen over het speelveld. Dit keer 40 in totaal.

Tot 10x Multiplier Wilds

De meest opwindende speciale feature van de Quickspin videoslot Hidden Valley is de Multiplier Wild. Deze fungeert zoals een normaal Wild symbool en kan dus andere symbolen vervangen met uitzondering van het bonussymbool. Daarnaast zullen prijzen ook nog met een multiplier vermenigvuldigd worden. Deze varieert van 1x tot 10x. Hoe hoger je inzet per spin is, hoe meer keer de multiplier je prijs zal verhogen. Rechts naast het speelveld is te zien op welk niveau je speelt. Bovenaan de rollen zie je bij elke spin oplichten welke multiplier voor de wild symbolen telt.

Free spins met extra wild symbolen

Ook verheugend om te melden is dat deze slot een free spins feature heeft. Om deze te activeren moet je drie bonussymbolen op de middelste rollen krijgen. Hiervoor wordt je beloond met 7 tot 12 free spins en een extra symbool zal in een Wild veranderen. Hoeveel spins je exact krijgt en welk symbool verandert bepaal jij zelf door aan het begin van de feature twee keer aan een rad te draaien.

Uitbetalingspercentage en inzetten

Het uitbetalingspercentage van de Hidden Valley gokkast is variabel. Deze hangt namelijk af van het niveau waarop je speelt. Hoe hoger de Multiplier Wilds je prijzen kunnen vermenigvuldigen hoe meer kans op winst je maakt. Het percentage varieert hierdoor van 95,68 tot 96,47%. Inzetten kan je van 40 cent tot 120 euro per spin spelen.