Goldilocks

Goldilocks videoslot is opnieuw een sprookjes thema voor Quickspin. In het verleden heeft Quickspin al eerder een paar sprookjes omgetoverd tot een gokkast. Goudlokje is een opvallende keuze want het is niet het meest bekende sprookje. Toch hebben de makers er wel een originele gokkast omheen weten te bouwen. Misschien nog wel extra opvallend is het design. Deze springt er echt uit en valt meteen op tussen alle andere gokkasten. Test het spel zelf door een gokje te wagen.

goldilocks videoslot screenshot

Basic opzet met een prachtig achtergrond design

Qua graphics is dit een gokkast waar je direct verliefd op wordt. Het spel spettert echt van je beeldscherm af en dit maakt het de moeite waard om er een gokje op te wagen. Buiten het prachtige design om is de opzet vrij basic. Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Verspreid over deze rollen zijn 25 winlijnen aangebracht. Het is niet mogelijk om het aantal lijnen waar je mee speelt in te stellen. De minimale inzet is € 0,25 en je speelt dus automatisch met alle lijnen. De maximale inzet is € 100 per spin. De symbolen zelf passen helemaal thuis in de sfeer van het spel. Zelfs simpele symbolen zoals een 10 of Q zijn zo vormgegeven dat ze er prachtig uit zien in het thema.

Bonus symbolen zorgen voor een extra hoge winst

Uiteindelijk draait het om één ding en dat is zoveel mogelijk geld winnen. Dit kan door dezelfde symbolen op één rij te krijgen. Om dit iets eenvoudiger te maken zijn er bonus symbolen en features toegevoegd. Deze hebben we voor je uitgezocht door zelf te spelen op Goldilocks:

  • Het huis – Het huis is een Wild symbool en vervangt alle andere symbolen in het spel. Alleen de speciale symbolen kunnen niet vervangen worden door het huis.
  • Cornflakes – Een schaal met cornflakes is een multiplier Wild symbool. Dit symbool zorgt automatisch voor een multiplier op winnende combinaties waarin dit symbool staat. De multiplier is tegelijkertijd ook een wild symbool en vervangt andere symbolen in het spel.
  • Goudlokje – Goudlokje zelf is een scatter symbool. Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins bonus. Je wint hierbij 10 free spins en tijdens de free spins modus wordt je winst altijd drie keer vermenigvuldigt.
  • Beren veranderen in Wild symbolen – Tijdens de free spins modus is er een extra functie toegevoegd. De beren kunnen namelijk in Wild symbolen veranderen. Doordat er flink wat beren in het spel zitten kan je ineens een mega winst pakken tijdens deze bonus.

Probeer de magische wereld van goudlokje zelf uit

Lijkt het jouw leuk om eens te gokken in het sprookje van goudlokje? Je kan zelf een gokje wagen door gebruik te maken van onze free spins bonus. Je kan hiermee gratis een paar rondes spelen en kijken of deze gokkast iets voor je is.