Genies Touch

In het sprookje van Alladin en de wonderlamp komt een geest uit een oude olielamp die drie wensen van de jongen zal vervullen. Hoewel de namen geen overeenkomst met elkaar hebben is de Genies Touch videoslot van Quickspin duidelijk op dit sprookje gebaseerd. De gokkast heeft ook een Arabisch thema. En ook hier komt een olielamp in de verhaallijn voor waar een geest uit kan komen. Deze keer is het echter een vrouwelijke geest die jouw wensen kan vervullen. Je kunt niet zelf kiezen uit drie wensen. Echter als je wens is om grote geldprijzen te winnen dan zullen deze zeker in vervulling komen.

genies touch videoslot screenshot

Genies Touch symbolen

Genies Touch is een online gokkast met vijf rollen en drie rijen symbolen. Over het speelveld lopen 20 win lijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Dit moet je onder andere doen met de vier hoofdpersonen van het verhaal. Twee ouderen en een jonge Arabische man en een beeldschone vrouw. Zes verschillende kleuren edelstenen maken de symbolen compleet. De meeste aandacht tijdens het gokken gaat echter uit naar de symbolen met een speciale eigenschap. Dit is het bonussymbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden, de Wild die andere symbolen kan vervangen en de magische lamp waaruit de geest tevoorschijn komt die je wensen kan laten uitkomen.

Geest uit de magische lamp

Waar je als gokker vooral naar zult uitkijken is het moment waarop drie van de magische lamp symbolen op het speelveld komen te staan. Dit kan zowel tijdens het standaard spel als in de free spins feature gebeuren. Op dit moment zal een geest uit de lampen tevoorschijn komen en symbolen op het speelveld veranderen zodat jij de hoogst mogelijke prijs kunt winnen.

Free spins feature

De free spins van de videoslot zijn ook een welkome verrassing. Deze activeer je door drie of meer bonussymbolen op de rollen te verzamelen. In ruil hiervoor ontvang je 10 free spins waarmee je zonder inzet de videoslot kunt laten spinnen. Helemaal mooi meegenomen is dat er tijdens de free spins feature extra magische lampen op de rollen komen te staan. Hierdoor heb je dus een betere kans om de Genies Touch feature te activeren.

Uitbetalingspercentage en inzetten

De Quickspin videoslot die op deze pagina gratis te spelen is. Zal niet alleen imponeren met de mooie animaties en spannende speciale features. Je kan ook regelmatig een leuke prijs verwachten. Het uitbetalingspercentage is namelijk een gezonde 96,9%. Inzetten per spin lopen uiteen van 20 cent tot 100 euro.