Dragon Shrine

De Chinese cultuur zit vol met draken. Deze machtige draken hebben ook nog eens verborgen krachten die ineens uit het niets tevoorschijn kunnen komen. In de Dragon Shrine videoslot ga je op zoek naar deze verborgen krachten. Door de krachten samen te bundelen maak je winnende combinaties. Deze winnende combinaties leveren je naast geluk vooral een hoop geld op. Reden genoeg om je geluk te beproeven op deze Chinese gokkast.

dragon shrine videoslot screenshot

Unieke opzet van het spel

Als je Dragon Shrine opstart zie je meteen een verschil met andere gokkasten. Het grootste verschil is de opzet van het spel. Er zijn niet standaard vijf rollen met drie rijen. Het spel bestaat uit vijf rollen waarvan er drie vier rijen bezitten en de twee buitenste drie rijen. Door deze opzet zijn er meer mogelijkheden om te winnen. Verspreid over deze rollen zijn 40 winlijnen aangebracht waarop de winnende combinaties gemaakt moeten worden. De minimale inzet is € 0,20 en de maximale € 80. Door met € 0,20 per ronde te gaan spelen verlaag je de inzet per ronde naar 20 winlijnen. Voor de rest is het niet mogelijk om je inzet per lijn in te stellen.

Speciale Chinese symbolen

In het spel zijn naast de standaard symbolen een aantal speciale Chinese symbolen aangebracht. Deze symbolen zorgen sneller voor winnende combinaties en helpen je om te winnen. Een beetje geluk kan geen kwaad, daarom is er gekozen voor gelukssymbolen uit de Chinese cultuur. Een paar van dit soort symbolen hebben wij voor je op een rij gezet:

  • Wild – Het Wild symbool is goud met blauwe letters. Deze joker kan alle symbolen in het spel vervangen behalve het Scatter symbool.
  • De draak – De Chinese draak kan de volledige eerste rol in beslag nemen. Als dit gebeurt krijg je een gratis re-spin en een leuke winst uitgekeerd. Tijdens de re-spin veranderen alle draken in extra Wild symbolen. Je wint in totaal 3 re-spins.
  • Bonus – Het symbool waar met grote letters bonus op staat is een scatter symbool. Bij 3 scatter symbolen win je 10 free spins.

Waag een gokje in een Chinees thema

Ben je benieuwd of dit thema iets voor je is? Er is natuurlijk niets leukers, dan het gratis uitproberen. Met onze Quickspin free spins bonus kan je gratis een gokje wagen en het spel gaan uittesten. Vergeet niet om de draken te vangen tijdens het spel en er een leuke winst aan over te houden zonder een euro in te zetten.
<